Klubbscene Rolf Jacobsen
Fredag, 17. april 2020

På bakgrunn av pålegg myndighetene, vil det ikke bli gjennomført arrangementer i Hamar kulturhus den tida. Det betyr at konserten med Johnny Snerten 17. april er avlyst.

Refusjon av billetter:
Du som har kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

-------------------------------------------------------------

Sammen med Mental Helse - Hamar, ønsker Johnny Snerten med musikere velkommen til en kveld med ettertanke.

- Musikk har vært og er en følgesvenn i hverdagen på mange måter. Det er vel ingen fasit på hva som gjør hverdagen til det den er. Ingen kan være talsmann for andre i så måte heller. Likevel så har vi nå en psykisk helse som styrer mye av dagen for oss. Etter tjeneste i inn- og utland for Forsvaret, noen år med jobb i psykiatrien og de seneste årene med jobb ved videregående skole,så har jeg sett litt hva hverdagen kan bringe med seg, sier Johnny Snerten.

- Dette er min måte å se det på, gjennom tanker, egen og andres musikk og video. Det blir mye musikk og jeg har med meg Daniel Bjørlo på piano og Auden Senderud på gitar.  - Johnny Snerten.