Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 9. april 2022

Overraskelse! Peppa Gris, kjent fra den suksessrike TV-serien, kommer nå live på scenen for første gang i Norge! Den britiske animasjonsserien om grisen Peppa og hennes familie er blitt en enorm suksess hos små barn over hele verden, og produsentene av serien har laget 420 episoder. Dette gjør Peppa til den mest strømmede TV-serien i Norge på mange år.

Vi ønsker hjertelig velkommen til en familiemusikal med den søte grisen og alle vennene hennes.

Forestillingen tar for seg en veldig spesiell dag i Peppa sin verden… Mamma Gris og Pappa Gris har en stor overraskelse, men Peppa aner ikke hva det kan være. Kan du gjette hva overraskelsen er?

Bli med Peppa på hennes eventyr i denne familiemusikalen med sang, dans, mye humor og store gjørmete sølepytter. De søte hånddukkene, girlandere og ballonger, den fargerike naturen, og flere spennende overraskelser gjør showet til en stor fest for hele familien!

MEDVIRKENDE
Ane Eikemo
Christine Leer-Salvesen
Kyrre Vanebo
Mattis Johannessen
Liv Natalie Nymo

Produsent: Big Bear Entertainment AS
Nordisk regi: Bjarni Thorsson
Original regi: Mark Haayema
Koreografi: Stijn Mac Gillavry
Dukke-regi: Koen Iking
Manus: René Noorderveen
Norsk oversettelse: Elisabeth Bjørnson
Musikk: TMT Productions
Dukker: Kathelijne Monnens og Joris van Veldhoven
Scenografi: Van Hoorne Entertainment
Rettigheter: Astley Boker Davies Ltd og Entertainment One UK Ltd.