Teater Innlandet scene
Søndag, 1. mars 2020
Passer best for publikum fra 10 år. Det åpnes for samtale med publikum etter forestilling.

En rørende og morsom forestilling om to gutters flukt fra Syria til Norge. Den fikk "Årets forestilling for ungdom" under Heddaprisen i 2017.

Inne i det store teltet er det et lite telt, og inne i det lille teltet er det to gutter. De har reist langt. De har reist alene. I We Come from Far, Far Away blir vi med Omar og Abdallah på deres flukt fra et krigsherjet Syria til Norge. Vi ser frykten fra en liten gummibåt på et enormt hav. Gleden ved å finne det perfekte teltet. Adrenalinet som pumper når du løper fra vaktene mens kulene hagler over hodet ditt. Bli med på en nervepirrende og emosjonell berg- og dalbane.

Denne kritikerroste forestillingen er spilt for mer enn 15 000 publikummere over hele Europa. Gå ikke glipp av denne unike opplevelsen!

Forestillingen er utviklet av teaterkompaniet NIE og er basert på historier samlet inn fra mindreårige asylsøkere i Norge. Historiene er vanskelige og utrolige, men fulle av energi, livskraft og håp for framtiden. Historien utspiller seg i en nær og intens atmosfære, inne i et telt, ved hjelp av musikk, historiefortelling og skyggeteater.

Med: Václav Kalivoda, Iva Moberg, Robert Orr og Nora G. Svalheim
Regi: Alex Byrne  |  Scenografi: Kateřina Housková og NIE | Musikk: David Hlaváč og NIE
Dramaturg: Kjell Moberg | Lysdesign: Šimon Kočí

Anmeldelser:
- “Fortellerteater i verdensklasse.” Periskop
- “Funny, imaginative, inventive and sad… you’re in for something pretty special.” The Wee Review ★★★★
- Unconditional friendship, like courage and hope, accompanies every step of this powerfully affecting journey.” The      Herald ★★★★
- “This touching and humorous piece of theatre brings these necessary stories from far, far, away, much closer to home.” Edinburgh Guide ★★★★
- "Such beautifully pointed work” The Stage