27. november 2024

Alexandra Rotan: Alexandras Jul

Alexandras Jul - en julekonsert for hele familien.

Alexandras Jul er en konsert som passer for alle, og rommer både folkekjære tradisjonelle norske julesanger, julehits fra ulike TV-program og verdenskjente juleklassikere. Hennes versjoner av «O Helga Natt» og «Når Himmelen Faller Ned» har blitt publikumsfavoritter, og etter stormende jubel under Stille Natt-turnéen i 2022 og juleturné med Kurt Nilsen i 2023, er Alexandra endelig klar for å gi publikum julestemning på sin egen måte.

Alexandra Rotan er en av Norges mest kjente og folkekjære sangere. Som frontfigur i KEiiNO har 27-åringen fra Eidsvoll både seiret og fått 2 andre plasser i MGP, vunnet folkestemmene i Eurovision, toppet hitlister, blitt nominert til Spellemann og er strømmet over 160 millioner ganger. I tillegg til å vise mot og styrke i Kompani Lauritzen har Alexandra vist stemmeprakt på TV i mange ulike programmer, deriblant KORK’s julespesial, julaften på TV2, Håp i en Gryte og Jul hos Prøysen.

På konserten akkompagneres Alexandra av Markus Maaren Bastøe, Håvard K. Hansen, Auver Gaaren og Kim André Tønnesen. På mange av stoppestedene vil hun også ha med andre musikalske gjesteartister.

Billetter

Onsdag 27. november 2024
Kl 19:30—Kl 21:00
Ledige billetter
>
Sal:

Kirsten Flagstad sal

Arrangør:

Honeybay Music

Dørene åpner:

Kl. 19:00 / Baren er åpen

Se også

Se hele programmet

>