12. oktober 2024

Black/Cell + Tempel

BLACK/CELL fra Innlandet, Stange, er et relativt nytt metall band, som anvender nyere tids elementer i søken på sitt eget perspektiv på sjangeren svart metall. Catchy riff og dissonante toner, samt en tematikk i det lyriske som utforsker beistet i menneskets natur, er det som danner fundamentet i låtene.

Black/Cell startet i 2019 som et enmannsprosjekt og har de 2 siste årene utviklet seg til et fult band.

Bandet anno 2024 består av:
Tom Hagen – Gitar / Simen Myrbakken – Trommer / Atle Trettebergstuen  – Bass / Halvor Johansen – Vokal / Steven Le Moan – Gitar

Siden oppstarten har Black/Cell gitt ut EP-en Atonement, 3 singler samt debut albumet Fear the Destroyer som ble sluppet i 2021. 

 

SPECIAL GUEST: TEMPEL
Tempel stapper det brutale, det myke og alt i mellom inn i en tube og skviser ut deilig hårete headbangerkrem med spinnvill windmill headspin i stereo! I april 2024 slapp de sitt andre album «SAGN» og ser fram til å spre partymetallen til massene!

«På ekte Gino Valente-vis kokes store kjøttfylte stykker av metal, både tradisjonell, thrash og black sammen med slintrer av treffsikker hardcore, ROCK og melodisk teft» – Big Dipper

«En kraftpakke av de sjeldne. Med dette albumet tvinger Tempel seg frem som et av de mange norske rockebandene å regne med».

Billetter

Lørdag 12. oktober 2024
Kl 21:00—Kl 23:00
Ledige billetter
>
Sal:

Klubbscene

Arrangør:

Black/Cell

Dørene åpner:

Kl. 20:30 / Baren er åpen

Se også

Se hele programmet

>