Bokassa + support: Anti-Lam Front #HamarKulturhus10år

Powertrioen Bokassa aka “Norsk Rocks Buzz Aldrin” har, til ambisiøse slackere å være, opplevd ganske mye i løpet av sin relativt korte eksistens. Supportbandet Anti-Lam Front drar i gang kvelden fra kl. 20:00. Bokassa går på scenen kl. 21:00.

Bokassa har gitt ut tre kritikerroste album, turnert med Mastodon, Baroness, Judas Priest, Zebrahead, Therapy? og Metallica. Spilt på flere av verdens største festivaler (Wacken, Download, Hellfest, Tons of Rock, Øya).

Bokassa har blitt nominert til Spellemann (og tapt), vunnet Bendiksenprisen, spilt live-session hos BBC Radio 1 og prøvd i hvert fall fem forskjellige typer Pepsi Max underveis. Den selvutgitte debuten “Divide & Conquer” ble kåret til et av 2017s beste debutalbum av ærverdige Metal Hammer UK og et av det siste tiårs beste norske plater av Gaffa. I 2019 ble de håndplukket av Metallica, sammen med Ghost, som support på deres “Worldwired”-turné, uten verken plateselskap, management eller bookingselskap i ryggen.

I februar 2024 kommer bandets fjerde fullengder “All Out Of Dreams” ut på norske Indie Recordings (Satyricon, Cult of Luna, Seigmen, Oslo Ess). Plata er spilt inn med Tue Madsen (The Haunted, Meshuggah, Babymetal, Madball) i Antfarm Studios, har musikalske gjester fra Sick Of It All og Red Fang, og viser et band som aldri har vært i bedre form. Musikalsk altså, den fysiske formen er fremdeles på stedet hvil.

——————

Anti-Lam Front er – la oss være ærlige – fem middelaldrende menn fra Trondheim som har spilt trønderskspråklig skatepunk siden 2015. I løpet av de fem siste åra har de gitt ut to plater, to EPer og to splitt-sjutommere, og i tillegg opprettholdt en respektabelt høy konsertfrekvens i Norge/Sverige. Med sin tredje fullengder, Verdenslansering, er veien til det overordna målet kortere enn noensinne, nemlig muligheten til å kunne gå ned til 98-prosentstilling i dagjobbene sine. Verdenslansering inneholder tolv låter med delvis ukvalifisert samfunnsdiagnostikk, og selv om det lefles med både hardcore og poprock, er det fortsatt lyden av nittitalls-California som dominerer. 

Kl. 20:00 – Anti-Lam Front
Kl. 21:00 – Bokassa

Er du nyskjerrig på hvordan det er å reise på turné med Metallica? Det kan du få høre mer om når det blir ettersnakk mellom Jørn (Bokassa) og Erlend Lånke Solbru umiddelbart etter konserten.

Konserten med Bokassa er en del av jubiluemsprogrammet – #HamarKulturhus10år

Se også

Se hele programmet

>