29. november 2024

D.D.E. GRAITEST HITS

Denne høsten legger et av landets mest folkekjære band ut på veien med en konsert litt utenom det vanlige. Forestillingen «D.D.E. – GRAITEST HITS» inneholder et bredt utvalg av bandets kjente og kjære låter, servert i tospann med historier fra over 30 år på veien! BILLETTER I SALG FRA FREDAG 1. MARS KL. 10.

I over 30 år har D.D.E. laget låter, spilt og underholdt for det norske folk. Tre–fire generasjoner har sunget med, danset, ledd og grått. I heimen, i bilen, i båten, på hytta, og ikke minst på festivaler og på festlokaler. Nå legger folkefavorittene for første gang ut på en landsdekkende kulturhusturné, der ikke bare hitlåtene, men også noen av de litt mindre spilte perlene fra katalogen får skinne. 

 

Kulturhuskonserten «D.D.E. – GRAITEST HITS» handler selvfølgelig først og fremst om låtene, men sentralt er også Frodes gamle amerikakoffert. Ut av den hentes minner og historier, fra turnébussen og på øvingslokalet. Det handler om starten, om å skape og ville noe, møter med fans, og ikke minst en god porsjon røverhistorier.

 

D.D.E. – GRAITEST HITS er 90 minutter med trivsel, allsang og gode historier. Velkommen på konsert!

Billetter

Fredag 29. november 2024
Kl 20:00—Kl 21:30
Få billetter igjen
>
Sal:

Kirsten Flagstad sal

Arrangør:

Stageway Talent AS

Dørene åpner:

Kl. 19:00 / Baren er åpen

Se også

Se hele programmet

>