29. september 2024

Damer i vinden: Damenes Aften & Embla

To av Norges ledende damekor møtes til konsert. Damenes Aften er vertskap for Embla som er på turné og tar turen innom Hamar. Korene vil presentere vakre sanger i flere sjangre, hver for seg og sammen. Det blir også felles urfremføring av et korverk som ikke er gjort av damekor tidligere. 

Embla er et prisbelønt kor med hele 18 førstepriser i internasjonale korkonkurranser. Korets repertoar spenner fra folketoner til ny norsk musikk. Flere av korets nåværende og tidligere medlemmer bidrar til repertoaret, blant disse Hanne Bæverfjord, Eva Holm Foosnæs og Ingunn Solem. Embla feiret 30 års jubileum i vår, og Norunn Illevold Giske var korets dirigent i de fleste av disse årene. 

Damenes Aften fra Hamar har holdt det gående i 33 år, og har som Embla høstet en rekke 1. priser ved internasjonale korkonkurranser. Koret består av 20 sangere og repertoaret spenner fra folketoner til klassiske korverk samt populærmusikk og jazz. Damenes Aften har i over 20 år holdt populære julekabareter i Hamar og de 10 siste årene invitert byens befolkning til store korprosjekter i Kulturhuset. 

Koret dirigeres av Erland Dalen, som også skriver musikk til Damenes Aften sitt repertoar.

 

 

 

Billetter

Søndag 29. september 2024
Kl 17:00—Kl 18:15
Ledige billetter
>
Sal:

Kirsten Flagstad sal

Arrangør:

Damenes aften

Dørene åpner:

Kl. 16:00 / Baren er åpen

Se også

Se hele programmet

>