5. september 2024

Halvdan Sivertsen: På tur opp og på turné

En av mesterne innen norsk visesang, Halvdan Sivertsen, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og de får ikke få nok av ham. Nå inviterer Halvdan til nye musikalske møter i konsert- og kulturhus over hele landet. 

Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer at sangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte til heftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lysdesign fra øverste hylle.

«Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt.» 
– Halvdan.

Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg – masse! 

Bandet:
Halvdan Sivertsen – vokal og gitar / Håvar Langaas Bendiksen – div. gitarer og vokal / Terje Nohr – div. gitarer og vokal / Trond Viggo Solås – bass og vokal / Johannes Winter Farstad – keyboards og vokal / Rune Mathisen – slagverk og vokal

Billetter

Torsdag 5. september 2024
Kl 19:00—Kl 20:30
Ledige billetter
>
Sal:

Kirsten Flagstad sal

Arrangør:

Stageway Talent AS

Dørene åpner:

Kl. 18:00 / Baren er åpen

Se også

Se hele programmet

>