HÅP + Odd Eidner // LEVE Hedmark

Velkommen til en varm kveld med visepoesiduoen HÅP, presten Odd Eidner og LEVE Hedmark!

Etter 60 konserter i 2023, er HÅP nå ute på releaseturné med debutalbumet sitt «LEV». Denne kvelden tar de med seg sin gode venn og samarbeidspartner, presten Odd Eidner, for å lage en lun og hjertevarmende kveld med konsert og foredrag.

Kvelden presenteres av LEVE Hedmark, landsforeningen for etterlatte ved selvmord. Etter konserten kan de som vil være med på LEVE-kafé, en møteplass med lav terskel, hvor deltagelse er lett, frivillig og inkluderende. Frivillige fra LEVEs lokallag står klare til å ta imot de i publikum som ønsker å være igjen for gode samtaler i et trivelig og trygt rom.

Konserten er gratis, alle er velkommen og ta gjerne med deg en venn!

HÅP
Med en unik blanding av visepop og slampoesi, leken tilstedeværelse på scenen og et brennende engasjement for pyskisk helse og inkludering, er konsertene med HÅP umulige å komme uberørt fra. Målet deres er å gjøre verden litt varmere

«En konsertopplevelse med så mye sjelefred, og samtidig så mange nye måter å se tilværelsen på. En magisk liten aften». – Harstad Tidene

Visesanger Anna Holand mistet lillesøsteren sin i selvmord i 2012. Etter dette har psykisk helse vært en rød tråd gjennom låtskriving og konserter, og i 2023 slo hun seg sammen med poet Åsmund Seip (Poesimedisin), som i bøker og på scenen formidler ærlig om angst og kjærlighet. Sammen ønsker de å spre håp gjennom en unik blanding av visesang og slampoesi.

Odd Eidner er prest, forfatter og foredragsholder. Har bl.a. skrevet bøkene «Kunsten å leve – med sorgen som bakteppe» og «Den doble sorgen – presten som mistet to barn og troen på Gud». Odd er også kjent som andaktsholder på NRK.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Det gjør du her:  PÅMELDING

Se også

Se hele programmet

>