11. april 2024

Harald Eia – Det store VI

Alle ønsker seg mer lagånd, mer fellesskapsfølelse, mer team; men hvordan skapes den gode følelsen av tilhørighet? Nå kommer Harald Eia til Hamar kulturhus for å gi deg verktøyene du trenger for å gjøre jobben og familien din til et mer sammensveiset VI!

For hva er det som gjør at mange rygger unna kleine forsøk på å lage “en herlig gjeng”?

Harald forteller om hvordan han oppdaget følelsen som dytter oss inn i gode VI, og hvordan man trigger denne følelsen. Det høres ut som New Age, men dette er cutting edge psykologisk vitenskap som vil gi deg plenty med verktøy for å gjøre jobben (og familien din) til et mer sammensveiset VI.

Harald Eia er mest kjent for humorprogrammer på TV, men har også en lidenskap for å formidle kunnskap på en underholdende måte. I “Hjernevask”, “Brille”, personlighetspodcasten “Sånn er du”/“Big 5” og i NRK-serien om det norske samfunn, “Sånn er Norge”, har Harald Eia begeistret det norske folk med nye og overraskende innsikter.

Kjent for sin evne til å kombinere humor og kunnskap  på en unik og engasjerende måte, kan du forvente et foredrag som både underholder og inspirerer. Harald er ikke bare opptatt av komedie, men brenner også for vitenskap. Han er utdannet sosiolog fra UiO, og begynte å lage humorprogrammer på NRK etter å ha jobbet som høyskolelærer i et år.

 

Ved siden av lyd og bilde-produksjoner har han skrevet flere populærvitenskapelige bøker. “Født sånn eller blitt sånn” handler om hvilke psykologiske trekk som er medfødt, og hvilke som er formet av oppdragelse og samfunnet rundt. “Hva forskes det på her?” er en morsom kunnskapsbok sprunget ut av TV-programmet “Brille”. “

Billetter

Torsdag 11. april 2024
Kl 19:00—Kl 20:00
Ledige billetter
>
Sal:

Kirsten Flagstad

Arrangør:

Harald Eia