Harald Eia: Det store «vi»

Lagånd, fellesskapsfølelse og team – det er noe alle ønsker mer av. Men hvordan skaper man den gode følelsen av tilhørighet? Harald Eia gir deg verktøyene du trenger for å gjøre jobben og familien din til et mer sammensveiset "vi"!

I sitt foredrag forteller Harald Eia hvordan han oppdaget følelsen som dytter oss inn i gode «vi». Han forteller også hvordan vi kan trigge denne følelsen – og hva som gjør at mange rygger unna kleine forsøk på å lage “en herlig gjeng”.

Det høres ut som New Age, men dette er cutting edge psykologisk vitenskap som vil gi deg plenty med verktøy for å gjøre jobben (og familien din) til et mer sammensveiset «vi».

Harald Eia er mest kjent for humorprogrammer på TV, men har også en lidenskap for å formidle kunnskap på en underholdende måte. I “Hjernevask”, “Brille”, “Sånn er du”/“Big 5” og i NRK-serien om det norske samfunn, “Sånn er Norge”, har Harald Eia begeistret det norske folk med nye og overraskende innsikter. Kjent for sin evne til å kombinere humor og kunnskap  på en unik og engasjerende måte, kan du forvente et foredrag som både underholder og inspirerer. 

Harald Eia er ikke bare opptatt av komedie, men brenner også for vitenskap. Han er utdannet sosiolog fra UiO. Ved siden av lyd og bilde-produksjoner har han skrevet flere populærvitenskapelige bøker. “Født sånn eller blitt sånn” handler om hvilke psykologiske trekk som er medfødt, og hvilke som er formet av oppdragelse og samfunnet rundt. “Hva forskes det på her?” er en morsom kunnskapsbok sprunget ut av TV-programmet “Brille”.