25. september 2024

Øystein Sunde og Meget i sløyd – Karusellskapssyk

Sunde kommer til Kulturhuset med skråblikk på alt vi driver med til daglig og noen gjenhør med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio. Og selvfølgelig et nytt kapittel i «Soga om Harald Jordfreser».

Forestillingen Karusellskapssyk begynte sitt liv på Chat Noir høsten 2021 til 5’ere på terningene:
 
– Aftenposten: Moden visekunstner på nye veier!
– Nettavisen: Mester i sin egen sjanger!
– Dagsavisen: 50 års suksess og like blid!

Etter Chat Noir-perioden har det kommet nye sanger seilende, får vi vite, og visesangeren er tydelig oppstemt og selskapssyk i anledning det nye stoffet.

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins  viseklubb i Grensen 18 i Oslo i 1966. «Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp», sier Sunde om denne tiden.  Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren. 

I dag kan Sunde se tilbake på en mer enn 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz –  Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers – for å nevne noen.

Velkommen til en ny forestilling med Øystein Sunde!

Billetter

Onsdag 25. september 2024
Kl 19:00—Kl 20:30
Få billetter igjen
>
Sal:

Kirsten Flagstad sal

Arrangør:

Spinner Records AS

Dørene åpner:

Kl. 18:00 / Baren er åpen

Se også

Se hele programmet

>