16. oktober 2024

Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl kommer til Norge for å feire 30-årsjubileet for debutalbumet! Hun feirer med turné i Skandinavia, og med 4 konserter i Norge; Bergen, Hamar, Oslo og Stavanger.

Det er vanskelig å overvurdere den enorme innflytelsen Lisa Ekdahls nå ikoniske debutalbum fra 1994 har hatt. 

Over natten forvandlet Lisa seg fra obskur jazzsangerinne til en av Skandinavias største og mest respekterte artister. Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Få debutanter er velsignet med slikt krystallklar visjon som Lisa Ekdahl. Med sin unike hybrid av svensk musikktradisjon og jazz har hun ikke bare danset til toppen av listene, men også rett inn i hjertene til millioner av mennesker. Å få det vanskelige til å virke enkelt er en helt spesiell kunstform. Og få kan balansere det med samme ynde, letthet og klarhet som Lisa Ekdahl.

Det har nå gått 30 år siden den selvtitulerte debuten ble sluppet. 30 år hvor Ekdahl ikke bare har gitt ut ytterligere 14 fantastiske album, men også har blitt en internasjonal stjerne. Men selv om Lisa er en artist som forblir i bevegelse fremover, er dette et jubileum som bør feires.

Lisa Ekdahl velger nå å vende tilbake 30 år senere, til røttene og enkelheten som hennes egenskrevne sanger er basert på, gitaren og den karakteristiske stemmen i sentrum. Konserten er preget av varme, nærhet og intimitet. En nær Lisa Ekdahl-opplevelse rett og slett.

Med seg på scenen har Lisa sin produsent Mathias Blomdahl, som har med seg en salig blanding av elektroniske og akustiske instrumenter – loop-pedaler, samplere, gitarer og synther. Alt for å understøtte Lisas univers og bidra til kreative innfall.

 

«Musik bidrar till att jag är för evigt förälskad i världen.

Musik ger mig tur och bättre sex.

Tack för 30 år av kärlek. Musiken räddade mitt liv.

Jag kan inte direkt något annat men universums dörrar står ständigt på glänt för mig så fort jag

bara nynnar en liten melodi som jag hör i mitt huvud.

Det är värt att fira tycker jag. Helst av allt fira med er. Såklart.

För att ni lyssnar och för att ni tagit emot mig.

Ni är livets bästa present,

så kom på jubileums konserten ”En nära Lisa Ekdahl-upplevelse”!

Det blir kul!»

-Lisa Ekdahl

Billetter

Onsdag 16. oktober 2024
Kl 19:00—Kl 20:30
Ledige billetter
>
Sal:

Kirsten Flagstad sal

Arrangør:

Live Nation

Dørene åpner:

Kl. 18:00 / Baren er åpen

Se også

Se hele programmet

>