Hamar kulturhus
Søndag, 28. august 2022
Forestillingen spilles i Teater Innlandet prøvesal. Inngang Foaje, opp hovedtrappa og til venstre.

Forestill deg at du lukker øynene. At verden forsvinner bak øyelokkene dine og blir mørk og stille et øyeblikk.

Se for deg at du sitter i et rom. Et nokså stort rom, med god takhøyde og gulvplass.
Forestill deg at du ikke er alene, men at flere, som deg, sitter på rad og rekke med øynene lukket og lytter. Om du åpner øynene igjen kan alt være forandret.
Det som ligger foran deg, kan være ett av ditt livs største høydepunkt, eller bare en kveld som alle andre. Akkurat nå, er det ingen som vet.

Alt nå er en forestillingssimulator som guider deg gjennom din egen forestillingsevne.
Som fra en audioguide i et kunstmuseum, en turistguide i en by eller meditasjonstape på kontoret, presenteres hver publikummer med individuell tekst, lyd og musikk gjennom hodetelefoner, hengende fra taket.
Prosjektet utforsker forhold mellom informasjon, projeksjon og manipulasjon i et system av lydlig, kroppslig og visuelt materiale.

Koreograf og tekst: Eivind Seljeseth

Dansere: Oda Bjørholm, Mathias Stoltenberg og Orfee Schuijt (Originalt utviklet og utøvd også av Ingrid Haakstad)

Lyddesigner: Erik Hedin | Lysdesigner: Martin Myrvold

ALT NÅ pilles som en del av MOVE Dansefestival 2022.

Støttet av: Norsk kulturråd, FFUK, Fond for lyd og bilde, Oslo kommune og Scenekunst sør