Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 28. august 2021
18:00-19:15
Fra 5 år
Det selges kun unummererte seter. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht gjeldende avstandsbegrensninger. Billetter slippes for salg mandag 21. juni kl. 12.00

Cirkus Absence er i byen! Møt de tøysete klovnene, de siamesiske tvillingene, den mystiske magikeren og damen med skjegg. En forestilling du aldri vil glemme!

I skyggen av de fantastiske artistene står en fattig ryddegutt med en stor drøm om å få bli med i manesjen. Når det viser seg at den griske sirkusdirektøren er en storsvindler må ryddegutten ta affære. Og det bygger opp til et spektakulært oppgjør!

Absence Crew er tidligere norgesmestre i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger, blant annet for Den Nationale Scene og Festspillene i Bergen. Ved å bruke breaking, en danseform med et tydelig gatepreg, til å formidle blant annet norske eventyr og tradisjoner har de skapt et tydelig og særegent uttrykk. Forestillingene kjennetegnes av spektakulære triks, humor og mye energi. Assosiasjoner til samtidsaktuelle temaer gjør de underholdende sceneshowene like relevante for voksne så vel som barn. 

Samtidig som bergensbreakerne feiret sitt 20-årsjubileum i fjor har de også jobbet med sitt kanskje mest ambisiøse prosjekt hittil. Sammen med koreograf Jo Strømgren har de i denne helt spesielle sirkusforestillingen blandet de to dansestilene moderne og breaking. Et grep som har blitt tatt svært godt imot av publikum i alle aldre. 

«De tidvis halsbrekkende, tidvis poetiske dansescenene til Absence er en nytelse å se på for både barn og voksne.»
- Periskop 

Medvirkende:

Koreografi og utøvere: Andreas Roksvåg, Christopher Bottolfsen, Christopher Cardoso, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Hans Kristian Andersen, Piero Issa

Regi: Jo Strømgren

Kostymedesign: Linn Therese Michelsen
Maskedesign: Mette Noodt 
Lysdesign: Einar Bjarkø 
Lyddesign: Bjarte Våge 
Foto: Jarle Moe/Andreas Roksvåg 
Dramaturg: Morten Kjerstad

 

Forestillingen er en del av dansefestivalen MOVE

MOVE Dansefestival er en dansefest i sentrum av Hamar by! MOVE byr på et rikt program med workshops, seminarer, battle, pop-up-kunst,show og forestillinger av lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere og kompanier.

I år arrangeres MOVE Dansefestival for fjerde gang den 26-29. august 2021!
Fire dager med dans for store og små, gamle og unge. 
Hvis du tror du ikke liker dans - kom å bli overrasket!

Du kan lese mer om MOVE og se hele programmet her: MOVE Dansefestival        

Store deler av festivalen er gratis, kun noen av forestillingene har inngangspris. 

Hjertelig velkommen!

MOVE arrangeres av PS:En Arena for Dans i samarbeid med: 
Teater Innlandet, Hamar Kulturhus, PRODA, DanseINN, SIB, Dansenett Norge og Soulsession Community.

Støttet av:
Norsk Kulturråd, FFUK, Hamar Kommune, Stange Kommune og Innlandet Fylkeskommune.