Foajé
Lørdag, 3. desember 2022

Velkommen til familiens pusterom i førjulsstria. Ta med barna og finn førjulsro i Kulturhuset og lag julelykter i juleverkstedet!

Langt unna shopping, handlelister, støy, tunge poser, stress og mas finner vi tilbake til det gode gamle juleverkstedet, med alt som skal til - liming, klipping, julemusikk, barnelatter, pepperkaker og gløgg. Og alle skal med – foreldre, søsken, besteforeldre, naboer, søskenbarn, tanter, onkler og nære og fjerne venner er velkomne. Her blir god gammaldags førjulsmagi.

Og denne gangen kan du og barna bli med Carmen Agache og lage julelykter av papp og silkepapir! Mor, far, bestemor eller onkel kan bli med på verkstedet eller bare nyte en varm kopp gløgg ved kafébordene, akkompagnert av nydelig julemusikk fra elever fra Hamar kulturhuskole

Du kan også ta med barna på en hyggelig lesestund i barneavdelingen i bilblioteket, når forfatter Sigmund Løvåsen kommer med sin populære julekalenderbok "Snøballkrigen".

Og så blir det juleforestilling for de minste, stappfull av sprell, kjærlighet og gode følelser, når figurteatret Bestemors lille hjelper besøker Multisal Pauline Hall med to forestillinger (Kun kr 75,-)

Gled deg til en trivelig førjulsstund - det gjør hvertfall vi!

Velkommen!

Barnas juleverksted arrangeres fire lørdager i advent: lørdag 26. november, lørdag 3. desember, lørdag 10. desember og lørdag 17. desember - alle fra 12:00 til 15:00. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

JULEFORESTILLING FOR BARN
Hver lørdag i advent, enten under etter direkte etter Barnas juleverksted, blir det også forestilling for barn!

Lørdag 3. desember kommer barneteatret «Bestemors lille hjelper» til Multisal Pauline Hall kl 14 og kl 15. Les mer om forestillingen her og kjøp billetter her:

Kl 14:00 Bestemors lille hjelper

Kl 15:00 Bestemors lille hjelper

FINN UT MER OM DE KOMMENDE VERKSTEDENE:

Lørdag 10. desember: Barnas juleverksted i Kulturhuset

Lørdag 17. desember: Barnas juleverksted i Kulturhuset