Foajé
Lørdag, 10. desember 2022

Velkommen til familiens pusterom i førjulsstria. Ta med barna og finn førjulsro i Kulturhuset og lag julekurver i juleverkstedet!

Langt unna shopping, handlelister, støy, tunge poser, stress og mas finner vi tilbake til det gode gamle juleverkstedet, med alt som skal til - liming, klipping, julemusikk, barnelatter, pepperkaker og gløgg. Og alle skal med – foreldre, søsken, besteforeldre, naboer, søskenbarn, tanter, onkler og nære og fjerne venner er velkomne. Her blir god gammaldags førjulsmagi.

Og denne gangen kan du og barna bli med Berit Oline Røhr Hafsel og lage julekruver! Mor, far, bestemor eller onkel kan bli med på verkstedet eller bare nyte en varm kopp gløgg ved kafébordene, akkompagnert av nydelig julemusikk fra elever fra Hamar kulturhuskole

Du kan også ta med barna på en hyggelig lesestund i barneavdelingen i bilblioteket kl 13:00

Og så blir det varm og tradisjonsrik barneforestillingen for hele familien når Jul med Prøysen besøker Multisal Pauline Hall kl 15:00

Gled deg til en trivelig førjulsstund - det gjør hvertfall vi!

Velkommen!

Barnas juleverksted arrangeres fire lørdager i advent: lørdag 26. november, lørdag 3. desember, lørdag 10. desember og lørdag 17. desember - alle fra 12:00 til 15:00. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

JULEFORESTILLING FOR BARN
Hver lørdag i advent, enten under etter direkte etter Barnas juleverksted, blir det også forestilling for barn!

Lørdag 10. desember kommer barneteatret «Jul med Prøysen» til Multisal Pauline Hall kl 15. Les mer om forestillingen og kjøp billetter her:

Kl 15:00 Jul med Prøysen

FINN UT MER OM DE KOMMENDE VERKSTEDENE:

Lørdag 17. desember: Barnas juleverksted i Kulturhuset