Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 6. desember 2020
Billettene er unummererte sitteplasser. Publikum henvises til to og to seter med to blokkerte seter mellom disse. Dette er i hht gjeldende avstandsanbefalinger.

Savner du nærhet og live musikk? Å oppleve kultur som går rett i sjela di? Gleder du deg til jul, på tross av hva vi alle har blitt rammet av? Finn julestemningen sammen med oss!

Defrost Youth Choir i samarbeid med Nordic Blue ønsker å invitere deg til konsert i Kirsten Flagstad-salen. Vi kan love varme stemninger og balsam for sjelen. Begge ensemblene feirer våren 2021 10-årsjubileum – så nå er det like før!

Nordic Blue byr denne kvelden på noen av de vakreste perlene fra sine snart ti år som vokalgruppe. Nordic Blue er Hamars egen vokalgruppe, bestående av 6 entusiastiske sangere med lang erfaring fra kor og som solister. Gruppen har turnert flere ganger i Norge og Europa og har spesialisert seg på jazz- og poprepertoar, gjerne med spesialskrevne arrangementer. Nå er det like før jul og publikum loves en perlerad av varierte låter, og garantert også julestemning.

Defrost Youth Choir er et ungdomskor fra Hamarområdet bestående av 29 ungdommer i alderen 14-24 år. I koret fokuserer vi på mennesket bak stemmen, og vi jobber aktivt med å bygge koret innenfra og ut. Gjennom årenes løp har Defrost mottatt en rekke premier og priser og vunnet gull i forskjellige korkonkurranser i land som Italia, Sør-Afrika, Polen og Østerrike. Koret dirigeres av Thomas Caplin, som har vært dirigent helt siden korets oppstart.

-------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til salen.