Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 10. desember 2020
Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Kombinasjonen av Hanne Kroghs unike evne til å skape varm, klok og slagferdig julestemning og nasjonens største stemmer som fritt og storslagent får boltre seg i musikkens klassikere og vakre julesanger, har skapt en av norsk kulturlivs største suksesser.

I denne adventstiden reiser Hanne med den beste av de alle, supertenoren Thomas Ruud, solist i to av Tysklands største operahus, Staatsoper Hannover og Staatsoper Stuttgart. Svenske Expressen gav det største komplimentet av dem alle og skrev at han er den nye Jussi Bjørling. Verdensstjernen Kiri Te Kanawa valgte nettopp Thomas Ruud som makker i flere av sine solistkonserter.

Og best av alt: Allsidige Thomas Ruud synger julesanger med en kraft, tyngde og timing helt på Frank Sinatra og Bing Crosby-nivå.

I Hamar kulturhus kan det oppleves en konsert så sterk og inderlig at julestemningen varer helt til påske……

--------------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei.