Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 3. desember 2020

Kom i julestemning med Ingebjørg Bratland i ny og gammel drakt.

KLOKKENE KALLAR
- julebok, ny musikk og turné!

I forbindelse med utgivelsen av juleboken «Klokkene kallar» som utgis 19. oktober på Cappelen Damm, vil Ingebjørg Bratland i år for første gang gjøre et utvalg julekonserter.
Boken er en samling julehistorier, nye og gamle, skrevet av et
skrevet av et bredt utvalg av Ingebjørgs favorittforfattere. I tillegg gir hun ut tre nye selvskrevne julelåter – «Jula 2010» 30. oktober, «Hei Desember» 15. november og «Snøen» 26. november. Alle hennes tidligere julelåter, samt de nye, samles i en EP som kommer 26. november!

3. desember kommer hun til Hamar kulturhus og fyller rommene med deilig julestemning.

«Eg song inn «Jul i Svingen» då eg var 15 år gamal, så gjorde eg NRK sin julekonsert etter «Kvelden før kvelden» då eg var 24 år gamal. Men eg måtte altså bli 30 år før eg følte meg klar for å reise på ein juleturné. Trass spesielle tider, eg gler meg veldig til å reise ut å spele konsertar igjen. Håpar me sjåast!».

«Hei, Desember kan du ver så snill, kom å gje oss alle eit heilt nytt år. La det fryse over så me når, til kvarandre til ein ny, bedre vår.» - Henta frå den nye julesongen min «Hei, desember»

Billettene slippes tirsdag 20. oktober kl. 10.00

Foto: Isabel Watson

------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til salen.