Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 7. Desember 2018

Sammen med Knut Kippersund Nesdal inviterer Hedmarken Symfoniorkester til en gavepakke med julestemning.

Julen er så mye; gode stunder med familie og venner, duften av juletre, deilig mat, julegaver, latter og glede. Og ikke minst alle minnene som knytter seg til musikk.

Hedmarken Symfoniorkester har sammen med dirigent Carl Andreas Nilsen og solist Knut Kippersund Nesdal, satt sammen en konsert full av musikalske julebilder. Det blir bl.a. Sukkerfeen fra Nøtteknekkeren, Alf Prøysens Julekveldsvise, White Christmas av Irving Berlin og selvfølgelig temaet fra Love Actually.

Dette er en Julegave du kan dele med noen som har alt, eller noen du ønsker å ha en hyggelig førjuls stund sammen med.

Knut Kippersund Nesdal
Knut Kippersund Nesdal (f. 1991) vokste opp med musikk og teater på Tangen. Våren 2015 uteksaminerte han med klassisk sang fra Norges musikkhøgskole. I dag er Knut en allsidig sanger og artist som trives i mange sjangre. Fra klassisk og musikal, via storbandjazz, til pop og rock.
Knut har vært å se på skjermen flere ganger: i Melodi Grand Prix, Beat for Beat, og høsten 2017 i The Voice, med Morten Harket som fornøyd mentor. Framover venter det mange spennende prosjekter, bl.a. nytt album med hedmarksbandet MEER.

Carl Andreas Nilsen
Carl Nilsen er en ung norsk dirigent som har studert klarinett ved Barratt-Dues musikkinstitutt, og orkesterdirigering ved Norges Musikkhøgskole med professor Ole Kristian Ruud som veileder. Nilsen har dirigert flere av de profesjonelle ensemblene i Norge, og på eksamen dirigerte han Kringkastingsorkesteret. Han komponerer og arrangerer musikk, og er kunstnerisk leder for Underholdningsorkesteret.

Hedmarken Symfoniorkester
Forløperen for Hedmarken Symfoniorkester var Hedmark kammerorkester, opprinnelig et rent strykeorkester som startet i 1980. Orkesteret ble utvidet med blåsere, og dagens orkester ble stiftet i 12. desember 1989. Fra 2004 ble orkesteret organisert som stiftelse med Hedmarken fylkeskommune, kommunene Ringsaker, Hamar, Stange, Løten og Elverum, samt RingsakerOperaen, Kirsten Flagstad Festival og Norske Symfoni-Orkestres Landsforbund (NASOL) som stiftere. Hedmarken Symfoniorkester teller i dag omlag 50 musikere og består av en blanding av profesjonelle musikere, musikkskolelærere og entusiastiske amatører.

Forestilling + julebord

Lag en ekstra hyggelig helaften med middag i Café Valuta før eller etter konserten.
Kjøp billettpakke med julemiddag* og billett.
2-retter kun kr 690,- / 3-retter kr 790,- inkl. avg.

*Valgfrihet fra Kulturmeny med innslag av tradisjonell jul.

Når du har kjøpt billettpakke med middag og konsert vil du motta en e-post fra Café Valuta med mer informasjon om bordbestilling.

For mer info om meny eller bordreservasjon ta kontakt med:
  Cafe Valuta.no tlf 48 32 43 24 eller e-post post@cafevaluta.no