Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 3. desember 2022
Her blir det dansegulv, mingleområde med sitteplasser og åpen bar i salen.

Gå ikke glipp av hovedstadens mest populære, tradisjonsrike og overdådige førjulshow!

Penthouse Playboys vrikker julen inn, med Jens Pikenes og co, er den bestselgende konserten på Rockefeller hvert eneste år, og etter 27 års «øving» i Oslo kommer festen endelig til Hamar.

Og hva får du oppleve? En overdådig cocktail av glam, glitter, glede og galskap - coverversjoner, drøy humor, utrolige kostymer og - i bunnen: helproff musikalitet, besørget av et 9-manns orkester og korister. Men først og fremst er dette kvelden der publikum glemmer alt som heter hverdag, og gir seg sine lyster og drømmer i vold.

Dette er ikke en konsert. Det er en fest! Og da er selvfølgelig baren åpen, det er dansegulv og mingleområder med sitteplasser.

Mocci Ryen + Jens Pikenes = sant!

Det mangler ikke på trøkk og energi når Mocci Ryen står på scenen, og nå har selveste Jens Pikenes fått øynene opp for Innlandets diva og inviterer til svermeri på scenen.

Lørdag 3. desember finner Mocci frem paljettene, åler seg inn i korsettet og gjør deg klar for en lummer aften ved Mjøsas bredd i en glamorøst julepyntet Kirsten Flagstad-sal.

Mocci Ryen har en lang musikalsk merittliste å se tilbake på. Hun har hatt Paul McCartney som lærer, sunget for dronningen av England, turnért over hele verden, og deltatt i Melodi Grand Prix flere ganger.

Hun og Kjetil Rolness har også et stort felles idol, nemlig Elvis Presley.

«Jeg skjønner jeg må satse hardt på push-up og hold-in skal jeg få has på denne frekkasen, men jeg er absolutt klar for litt Jens Pikenes i adventstiden» sier en overtent Mocci.