Multisal Pauline Hall
Lørdag, 5. desember 2020
Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

"Christmas Songs - en julekonsert" er Thom Hell og Andreas Ulvo sitt duoprosjekt. Albumet «Christmas Songs no 2» som slippes i november, er en oppfølger av deres kritikerroste "Julesanger" som kom i 2019.

Thom Hell og Andreas Ulvo har dessverre valgt å avlyse konserten Christmas songs, som skulle vært gjennomført i Kulturhuset lørdag 5. desember.

Refusjon av billetter
Dersom du har kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene tilbakeføres den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det vil gå 2 – 5 virkedager før pengene er tilbake på konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt, eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

-------------------------------------------------

Albumet ble spilt inn og mikset på to døgn. Målet var å lage noe enkelt og intuitivt over kjente og kjære julesanger; At fremførelsen skulle være uprentisiøs, i motsetning til slik vi er vant med å høre høytidssanger. For at nerven og
spontaniteten ikke skulle forsvinne fra innspillingen, ble det bare gjort ett opptak av hver låt, med enkle overdubs der man i ettertid følte det trengtes.

Albumet er en oppfølger til «Julesanger» som ble utgitt i 2019 og som mottok strålende kritikker. Mens den første platen inneholdt julesanger med norske tekster så er oppfølgeren «Christmas Songs no 2» med engelske tekster.

Thom Hell, multiinstrumentalist og vokalist fra Hånes i Kristiansand, har utgitt 9 album som
soloartist og vunnet 3 spellemannpriser, 2 som årets artist og 1 som årets popkomponist. Han har
jobbet som produsent og medvirkende med bl a Jonas Alaska, Matilda, Jonas Fjeld og Marte
Wulff. Thom Hell har også deltatt i Hver Gang Vi Møtes samt vunnet Det Store Korslaget.

Andreas Ulvo, pianist og keyboardist fra Eidskog i Hedmark, har mastergrad i jazz og
improvisasjon fra Norges Musikkhøgskole. Han er aktiv med flere egne prosjekter: Andreas Ulvo
ensemble, Eple trio, Innlandet og sitt eget soloprosjekt, med flere utgivelser. Han har også jobbet
med artister som Ingrid Olava, Mathias Eick, Solveig Slettahjell, Ellen Andrea Wang, Karl Seglem
m.fl.

--------------------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei.