Multisal Pauline Hall
Lørdag, 11. februar 2023

Husker du «Byen vår»? I 1997-2002 var dette et populært innslag i Hamar. Lørdag formiddag i Sangens og musikkens hus; musikk, foredrag, samtale, god stemning og lett underholdning. Temaet var byen vår Hamar, og hver gang en ny gjest som fortalte om sitt forhold til byen.

«Hjallis», Rosemarie Køhn, Jan Grøndahl, Knut Faldbakken, Oddvar Nordli, Randi Bratteli, Tor Karseth, Einar Busterud og mange flere delte sine opplevelser og historier om Hamar med et entusiastisk, trofast og stadig større publikum.

Nå, 20 år siden sist, tar Henning Børresen og resten av Trompetkameratene opp tradisjonen. Denne gangen i Hamar kulturhus, som overtok funksjonene Sangens og musikkens hus hadde i Hamar. Nå er det i Kulturhuset korene, korpsene og de andre utøverne har sine øvingslokaler og sitt tilholdssted.

Som tidligere byr vi på tre arrangementer i løpet av sesongen: 11. februar, 18. mars og 22. april. Sett av datoene allerede nå!

Trompetkameratene sørger for underholdning.

Første gjest er ingen ringere enn Anders Baasmo, Hamar-gutt og ekte hamarpatriot med en eventyrlig skuespillerkarriere. Anders er stolt av Hamar, men jammen er Hamar stolt av Anders også! Gled deg til å høre hvordan Anders Baasmo ser på Hamar i dag, hvordan oppveksten her formet ham og hva han ønsker for Hamar i framtida!

Musikalsk krydder ved Trompetkameratene; Henning Børresen, Arild Antonsen, Karsten Dalsrud og Terje Kola.

Billettprisen inkluderer kaffe og kringle etter arrangementet.