Teater Innlandet scene
Lørdag, 4. februar 2023
Passer for: Ungdom og voksne

I Det Andre Teatret kommer! lager skuespillerne teater ut ifra dine forslag og ønsker. Alt kan bli teater!

Drømmer du om å se en action-film som handler om deg og taekwondo-treninga di? Drømmer du om en romantisk komedie der en gutt blir smittet av et virus i naturfagstimen og dør, men elsker kjæresten sin gjennom tid og rom? Eller vil du se et Ibsen-stykke basert på matteboka di? Eller en musikal om hvorfor du ikke liker gym? Check-check-check og check.

Det Andre Teatret holder til daglig til i Oslo der de spiller improteater fem dager i uka. Nå har de kommet for å gjøre om hverdagen din til teater – og du kan få bestemme hva de skal gjøre.

Med:
Marte Mørland
Camilla Frey
Stian Gulli

Dette er et gjestespill fra Det Andre Teatret i forbindelse med DUS-festivalen.
DUS – Den unge scenen – er et landsdekkende prosjekt som jobber for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. DUS bestiller og utvikler sceniske tekster og konsepter for ungdom som fremføres av ungdom. DUS ble opprettet i 2004, og årets utgave er den tiende i rekken.

Her kan du lese med om DUS: DUS-festivalen