Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 9. oktober 2021
Konserten er flyttet fra 7. februar. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Atle Pettersen, Thomas Felberg, Lise Karlsnes og Gaute Ormåsen har åpnet Jahn Teigens skattekiste, og sammen med noen av landets beste musikere ser de nærmere på over 30 av låtskattene vi alle elsker og kan!

Denne kritikerroste forestillingen tar publikum med på en reise gjennom Jahn Teigen’s musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom musikaler, Melodi Grand Prix mm.

Mil etter mil, Det vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist er noen eksempler.

Etter et vanskelig 2020 håper vi dere vil ta En dags pause fra hverdagen, og hylle en av Norges aller største artister.

VI GLEDER OSS TIL Å SE OG HØRE DEG!

Konserten er flyttet fra 7. februar. Derom du har billetter til februarkonserten, er disse fortsatt gyldige, du trenger ikke ny billett.

----------------------------------------------------
Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei.