Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 18. september 2022
20:00-21:30
Konserten er flyttet fra onsdag 16. februar til søndag 18. september.

Mikael Wiehe tar farvel med publikum med stor turné og nytt album.

I et halvt århundre har to ting definert Mikael Wiehes kunstneriske karriere. Dels den evige reisen, turneen uten ende. Dels drømmen om en bedre verden. Førstnevnte har nå snart nådd sin endelige destinasjon. Det siste er et forsøk som aldri vil ta slutt. 

Med sitt nye album ”Den siste mohikanen” og den påfølgende turneen tar Mikael Wiehe farvel. Farvel til det intense turnélivet som har vært hans kjennetegn helt siden han føste gang møtte publikum so leder av Hoola Bandoola Band på 70-tallet. 

Med et kjærlighetsforhold til publikum fortsatte han inn i solokarrieren med tusentalls låter og konserter rundt om i Norden. 

     ”En dröm vi bar på livets hav / Om någonting stort / Om någonting djupt / Om någonting gränslöst och utan slut”

    – Mikael Wiehe, På livets hav (2021)

----------------------

Billetten du har kjøpt til konserten 16. februar gjelder også søndag 18. september. Du trenger ingen ny billett, bare husk å notere deg den nye datoen.

Dersom du ikke kan benytte billetten den 18. september, kan du få billetten refundert.
Da sender du en e-post til post@ebillett.no med opplysninger om hvilken konsert det gjelder, sted (Hamar kulturhus), dato og den e-postadressen som ble benyttet da du kjøpte billetten.

Har du kjøpt billett i kassen på Hamar kino, send en e-post med informasjon om navn, kontonummer og billettnummer til katrine.clausen.fredheim@hamar.kommune.no

Frist for refusjon er 30. mars 2022