Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 22. februar 2020
Billettsalget starter fredag 15. november kl 09:00 // Ole Paus & Motorpsycho er en sittekonsert i amfi

Ideen i seg selv var galskap, og det kunne gått fullstendig galt. Det gjorde det også, men det kommer vi tilbake til.

Det hele begynte med at et lyst hode hadde kommet opp med en idé om å spleise Norges mest ikoniske og kompromissløse rockeband med en nasjonalskald innen visesjangeren – en ikke så rent lite kompromissløs type selv – og som attpåtil tok farvel med musikkbransjen for seks år siden, nemlig Ole Paus.

Alt kunne gått fullstendig galt, og det gjorde det også. Tre ganger underveis i prosessen slo de opp med hverandre, Paus og Motorpsycho, med dunder og brak. Men hver gang de tok toget hver sin vei, skjedde noe merkelig: Hvert brudd førte dem nærmere hverandre, nærmere noe de hadde felles, noe de alle hadde vært på jakt etter på hver sin kant.
«På en underlig måte gjenkjente vi oss selv i hverandre, gjenkjente driften som en gang bestemte livsveien vår og som gjorde oss til dem vi ble, og vi ble dem vi var lenge før vi møtte hverandre», forteller Paus. Så da de endelig gikk i studio, for å spille inn det som har blitt et album - mot alle odds, var det ikke bare snakk om en innspilling, på sett og vis ble det også et slektstreff.

Velkommen!

Albumet «Så nær, så nær» slippes 31. januar 2020