Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 2. februar 2023
21:00-22:30
Konserten har ståplasser og et begrenset antall sitteplasser på amfi. Sitteplassene er unummerert og kan ikke reserveres.

Med sine gripende og energiske konserter har Sondre Justad etablert seg som en av de sterkeste og mest populære liveartistene vi har. I januar og februar tar han med seg sitt faste band og reiser ut på det som både blir hans første klubbturné på fem år og hans eneste i 2023.

Justad slapp i vår sitt tredje album En anna mæ. Albumet er hans mest kritikerroste i karrieren, og låter som «Sorry», «Pause fra mæ sjøl» og «Meninga med livet» har vært markante på både på radio- og topplister.

Lofotværingen Sondre Justad (f. 1990) debuterte med et brak sommeren 2014, da han ga ut sin første singel, «Nu har du mæ». Etter en rekke singelslipp kom det virkelige gjennombruddet høsten 2015, med «Riv i hjertet». Albumet ble liggende på VG-lista i over to år, og fikk over 50 millioner streams, mens singelen ble den mest spilte norskspråklige låta på radio i 2015. Samtidig som låtene og tekstene har truffet en nerve, har han utviklet seg til å også bli en av landets mest populære liveartister.