Hamar bibliotek
Tirsdag, 10. mars 2020
Finner sted i møterommet i 2. etg.

Liker du å lese? I samarbeid med Norsk Litteraturfestival inviterer Hamar bibliotek til Åpen lesesirkel. Denne kvelden leses Hardanger av Marit Eikemo.

Denne våren inviterer biblioteket til Åpen lesesirkel hvor utvalgte bøker av forfattere som kommer til Norsk Litteraturfestival i mai vil være tema. Utvalget spenner fra kjente norske bøker, som mange har lest, til engasjerende latinamerikanske romaner som egner seg utmerket til lesesirkel.

Du trenger verken ha studiepoeng i litteraturvitenskap eller ha lest alt mulig - kom som du er, dette er en lesesirkel for alle. Du velger selv hvilke og hvor mange lesekvelder du vil være med på.

Litteraturfestivalen lager en liten podkast-episode for hver bok som blir publisert utover våren. Perfekt som startkabel enten du leser alene eller har din egen lesering. Podkastene blir lagt ut på iTunes og Spotify synkront med leseplanen under.

Datoer og boktitler:

Tirsdag 10. mars     Marit Eikemo: Hardanger