Lørdag, 22. januar 2022
19:00-20:00

Opplev et magisk sammensurium av ekstremsport, komedie og kunst, når et av Danmarks mest spektakulære og severdige dansekompanier, DON GNU, setter alt på et brett! Hovedpersonen er et gigantisk halvt tonn tungt roterende balansebrett. Et kunstverk i seg selv - men også en kraftfull og poetisk visualisering av de menneskelige relasjoner.

Med live-musikk, ville stunts og danserne balanserende på et gigantisk balansebrett oppstår magien, og fortellingen om makt, balanse og ubalanse mellem mennesker. Den åpne himmel, bakende sol og sydens hverdagskaos møter de velstrukturerede, kjølige nordiske nyanser, som danner rammen om et levede liv i Skandinavia, i en nervepirrende balanseakt mellem det skjeve og det regelrette, mellem orden og kaos - og mellom mennesker og dets mange forskjellige kulturer.
 
En poetisk, fysisk og musikalsk fortelling som minner oss om at vi ikke kan bevege oss - uten at våres adferd påvirker andre.


 
Sagt om forestillingen: 
 
★★★★★★
"..et festfyrværkeri af en danseforestilling"
Aarhus Stiftstidende

★★★★★★
"..en utrolig kraftfuld oplevelse"
Den4væg

"..det er dans, gøgl og humor i en genial blanding. DON GNU rocker!" 
Weekendavisen

★★★★
"DON GNU som står bag forestillingen, har altid været gode til at få mig til at grine, og denne forestilling er ingen undtagelse."
5stjerner


CREDITS:
HUMAN IN BALANCE er utviklet som en del av European Capital of Culture 2017 - i samarbeid med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora - Dans og Visuelt Teater
 
Performance & koreografi:
Evi Karsera (Cypern) 
Alexia Nicolaou (Cypern) 
Petras Lisauskas (Lithauen)
Frederik Pors Jakobsen (Danmark) 
 
Regissør & koreografi:
Jannik Elkær

Med-regissør:
Kristoffer Louis Andrup Pedersen 

Video, lys & dramaturgi 
Christoffer Brekne
 
Komponering, musikk & lyd
Alice Carreri

Dramaturgisk konsulent
Bjørn Brinch

Produsent
Sigrid Aakvik