Multisal Pauline Hall
Lørdag, 29. januar 2022
Passer for hele familien, men best for de mellom 3 og 8 år. Billetter er tilgjengelige fra lørdag 15. januar.

Noen ganger må man hoppe opp i en vulkan, seile litt rundt på lavaen og sjekke ut hva som foregår inne i jordkloden.

Dette er et konserteventyr med Mikrokosmos og Vulkan Quartetonserteventyret.

Mikrokosmos spiller musikk for barn og bandet består av Shana Mathai (kjent fra NRK Super), Jo Berger Myhre, Pål Hausken og Åge Reite. De har med seg strykekvartetten Vulkan Quartet, som består av Kaja Pernille Østervold, Sander Tingstad, Maren Nygård og Marit Johansen. Sammen tar de med seg publikum på en reise inn i jordens indre, der hvor alt er “Opp ned”.

Det blir et møte mellom to kvartetter med forskjellig musikalsk bakgrunn. De åtte musikerne skal utfordre instrumentene sine til å lage nye lydbilder. De skal danse og noen ganger bevege seg rundt i rommet mens de spiller. Men først og fremst består konserten av viltre poplåter som skal guide publikum gjennom en spennende og fantasirik reise.

Musikalsk føyer de seg fint inn i arven fra Knutsen & Ludvigsen og den gule ubåten.
Mikrokosmos gav i 2020 ut albumet “ja”.

Turnéen er støttet av Norsk Kulturfond.

Lørdagsbarn er serien som gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis.