Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 19. januar 2020

Den fantastiske nyttårskonserten alle kjenner fra NRK på første nyttårsdag, fremført av det verdensberømte Schönbrunn Slottsfilharmoniker, kommer igjen tilbake til Norge og til Hamar kulturhus!

Den fantastiske nyttårskonserten alle kjenner fra NRK på første nyttårsdag, fremført av det verdensberømte Schönbrunn Slottsfilharmoniker, kommer igjen tilbake til Norge!

I over 60 år har nyttårskonserten blitt sendt på tv. De siste 5 årene har Schönbrunn Slottsfilhamoniker spilt i Norge hver januar. Hvert år siden de først kom i 2016 har konsertene blitt utsolgt og avsluttet med stormende jubel og trampeklapp. Det er derfor med stor glede at vi igjen ønsker de velkommen tilbake til Norge også til neste år.

Schönbrunn Slottsfilharmoniker er et tradisjonelt og internasjonalt ettertraktet kammerorkester fra Wien. Orkesteret er kjent for sitt klassiske lydbilde og sin sjarmerende scenetilstedeværelse. I tillegg til de vanlige konsertene på Schönbrunn Palace Orangery har orkesteret også blitt en svært viktig ambassadør i Østerrike og har hatt stor internasjonal suksess over hele verden.

Schönbrunn Slottsfilharmoniker legger stor vekt på en wiensk stiltolkning av stykkene de spiller og de utmerker seg med dette subtile men individuelle preget. Gjør dere klare for en ny storslått opplevelse av klassisk wienermusikk på sitt beste!

Dirigent:
Mika Eichenholz