Multisal Pauline Hall
Fredag, 26. mars 2021
Med bakgrunn i anbefalinger fra myndighetene, er konserten flyttet fra 22. januar. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Kritikerfavoritten er tilbake med nytt album og skal endelig få spille for publikum i Hamar!

Verden har ikke blitt noe bedre sted. Tvert imot, var Torgeir Waldemars konklusjon etter å ha servert verden først en eksistensiell- og deretter en politisk, rasende plate. I turbulente tider der murer reises og hat spres, hva skulle være hovedbudskapet for den nye plata? Svaret var banalt, men enkelt. Waldemar og produsent Anders Møller kom frem til at det eneste vi alle sammen har er hverandre – kjærligheten.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Det er denne bandfølelsen Waldemar ønsker å gjenskape på Love når han nå kommer solo, – samtidig som tekstene og budskapet som ligger i bunnen, sørger for at nerven han er kjent for, alltid er tilstede.

Etter å ha nyt stor suksess med de to foregående studioalbumene sine,Torgeir Waldemar (2014) og No Offending Borders (2017), har Torgeir Waldemar etablert seg helt i toppsjiktet av rocka, norske trubadurer. Der den selvtitulerte debuten var en innoverskuende og melankolsk plate var Borders et politisk rockemonster. På minialbumet Jamais Vu (2018), kombinerte Waldemar disse to aspektene av sitt musikalske virke, der han strippet ned rockelåtene fra andreplata og rocket opp de akustiske fra debuten. Det går en rød tråd gjennom Waldemars musikk der det kommende albumet Love er en naturlig fortsettelse.

Love er spilt inn i Subsonic Society Studios og produsert av Torgeir Waldemar og Anders Møller. Et imponerende ensemble av musikere deltar på plata, og spesielt må komponist Ole Henrik Moes bidrag nevnes, med han stemningsskapende lydkulisser som syr sammen og skaper en ytterligere helhet for albumet.

----------------------------------------------

Har du billett til konserten som skulle gått av stabelen 22. januar, beholder du denne. Billetten du har kjøpt gjelder fortsatt, og du trenger ingen ny billett.

Dersom du ikke får anledning til å høre Torgeir Waldemar 26. mars, vil du få billetten refundert.
Send en e-post til: support@ebillett.no

Skriv hvilken konsert det gjelder, hvilken mailadresse som ble brukt ved kjøpet og de 4 siste sifrene i betalingskortet som ble belastet.

----------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til salen.