Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 21. mai 2021
20:00-21:00
Det selges kun unummererte seter. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht gjeldende avstandsbegrensninger. Billettene slippes for salg tirsdag 4. mai kl. 10.00

Vi får norsk HIPHOP og RAP i ypperste klasse når Dutty Dior entrer scenen i Kirsten Flagstad-salen.

Dutty Dior gjorde sin store entré i norsk musikkbransje i 2018 med låtene «Plis, «Fantasi» og ikke minst monsterhiten «HALLO» med Isah. «Hallo» vant prisen som Årets låt på P3 Gull 2019 og har passert over 23 millioner streams! Artisten har også gjort en rekke gjesteopptredener med Stig Brenner (tidligere Unge Ferrari), og deltok blant annet på Stavernfestivalen 2019 på samme sett som ham og Arif.

I 2020 slapp Dutty den kritikerroste mixtapen «PARA/NORMAL», og det etterlengtede debutalbumet «BHD». Debutalbumet har per i dag passert 5,5 millioner streams.

Hittil i 2021 har Dutty sluppet tre singler; «KOMMA», «MOSHPIT» og «STATUS», hvor sistnevnte også nylig ble sluppet som musikkvideo. Den produktive artisten har et samarbeide med Kjartan Lauritzen på gang, samt flere sjangerbrytende singler og prosjekter.

----------------------------------------------------------------------------

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.