Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 2. mai 2021
Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Opplev et magisk sammensurium av ekstremsport, komedie og kunst, når et av Danmarks mest spektakulære og severdige dansekompani, DON GNU, setter alt på et brett!

Hovedpersonen er et gigantisk halvt tonn tungt roterende balansebrett. Et kunstverk i seg selv - men også en kraftfull og poetisk visualisering av de menneskelige relasjoner.

Med live-musikk, ville stunts og danserne balanserende på et gigantisk balansebrett oppstår magien, og fortellingen om makt, balanse og ubalanse mellem mennesker. Den åpne himmel, bakende sol og sydens hverdagskaos møter de velstrukturerte, kjølige nordiske nyanser, som danner rammen om et levende liv i Skandinavia, i en nervepirrende balanseakt mellom det skjeve og det regelrette, mellom orden og kaos - og mellom mennesket og dets mange forskjellige kulturer.

En poetisk, fysisk og musikalsk fortelling som minner oss om at vi ikke kan bevege oss - uten at vår adferd påvirker andre.

Sagt om forestillingen:
★★★★★★
"..et festfyrværkeri af en danseforestilling" - Aarhus Stiftstidende

★★★★★★
"..en utrolig kraftfuld oplevelse" - Den4væg

"..det er dans, gøgl og humor i en genial blanding. DON GNU rocker!" - Weekendavisen

★★★★
"DON GNU som står bag forestillingen, har altid været gode til at få mig til at grine, og denne forestilling er ingen undtagelse." - 5 stjerner

CREDITS:
HUMAN IN BALANCE er utviklet som en del av European Capital of Culture 2017 - i samarbeid med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora - Dans og Visuelt Teater

Performance & koreografi:

Evi Karsera (Cypern) / Alexia Nicolaou (Cypern) / Petras Lisauskas (Lithauen) / Frederik Pors Jakobsen (Danmark)

Regissør & koreografi: Jannik Elkær
Med-regissør: Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Video, lys & dramaturgi: Christoffer Brekne
Komponering, musikk & lyd: Alice Carreri
Dramaturgisk konsulent: Bjørn Brinch
Produsent: Sigrid Aakvik
PR: Malene Cathrine Pedersen

Takk til Mikkel Petterson, Marianne Meyer, Sten Baadsgaard og Peer Mariboe

-----------------------------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei.