Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 8. mai 2021
17:00-18:30
Konserten er utsolgt pga begrensning på kun 100 publikum i sal. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Mektig Joni Mitchell hyllest og et stjernelag på scenen med bl.a. Frida Ånnevik, Sondre Lerche , Rohey Taalah og Susanna.

Siden AnJazz 2020 ble avlyst pga coronautbruddet, er konserten Hyllest til Joni Mitchell flyttet til festivalen i 2021.

Dagens antallrestriksjoner gjør at konserten per nå er utsolgt. 

De første 100 som sikret seg billett beholder sin plass på konserten kl. 20.00. Den samme billetten gjelder fortsatt, men konserten vil bli gjennomført med unummererte plasser i salen for å kunne sikre best mulig smittevern. Følg anvisninger fra personalet når du ankommer kultrhuset.

De neste 100 har blitt flyttet til ekstrakonserten kl. 17.00. Informasjon er sendt ut per e-post til de dette gjelder.

Det er desverre også noen vi ikke fikk mulighet til å tilby plass denne kvelden. Vi setter derfor stor pris på om du tar kontakt med post@ebillett.no for refusjon så raskt som mulig dersom du ser at du ikke får benyttet deg av billetten din. da åpner det seg nye muligheter for andre.

Konsertene vil bli gjennomført med unummererte plasser i salen for å kunne sikre best mulig smittevern.

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.
Dersom du på grunn av dette eller fordi det nye tidspunktet ikke passer, ønsker å få billettene refundert, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp. Husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet. Vær obs på at det kan ta noe tid før pengene er på konto.
--------------------------------------------------------

Våre venner i Oslo Jazzfestival hadde denne konserten som åpningskonsert i 2018. AnJazz tar opp tråden og gjenskaper den magiske stemningen som ble til i Den Norske Opera & Ballett under premieren. Det blir mange storslagne øyeblikk når noen av Norges mest spennende musikere hyller den nå 76-årige legenden Joni Mitchell.

«… staying the same is boring. And change is interesting», sa Joni Mitchell til Rolling Stone Magazine I 1979. Med ønske om en frisk tilnærming til Joni Mitchells rike låtmateriale, ble Anja Lauvdal valgt til å lede prosjektet. Lauvdal er en av de mest interessante unge musikerne og komponistene vi har i Norge og er kjent bl.a fra band som Broen, Skadedyr og Moskus. Til AnJazz har hun med seg et stjernelag av musikere for å gi Joni Mitchell den oppmerksomhet hun fortjener.

Dagsavisen ga konserten i Oslo 6 av 6 og skriver:
- Etter endt konsert må vi også kunne slå fast at festivalen tok et svært bra valg da de ba Anja Lauvdal ta jobben med å hoppe etter Mitchell. Allerede under første låt gjør den musikalske lederen av et stjernelag av unge norske jazzmusikere det klart at dette ikke blir plankekjøring. Tvert imot. De går løs på Mitchell-katalogen med en befriende og forførende kreativitet, i det som skal bli en strålende kveld.

I 2018 fylte Joni Mitchell 75 år, og det er drøyt 50 år siden debutalbumet hennes kom ut. Selv om hennes karriere startet på den akustiske folk-scenen, så hadde hun en musikalsk åpenhet og nysgjerrighet som førte henne godt ut i jazzlandskapet. Mitchell omfavnet selv jazzen og samarbeidet tett med jazzikoner som Jaco Pastorius, Wayne Shorter, Pat Metheny, Charles Mingus og Herbie Hancock.


Rohey Taalah – vokal / Susanna – vokal / Frida Ånnevik – vokal / Sondre Lerche – vokal

Hanna Paulsberg – saksofon / Heida Mobeck – tuba / Torstein Lavik Larsen – trompet / Christian Winther – gitar / Magnus Nergaard – bass / Hans Hulbækmo – trommer.

Anja Lauvdal – musikalsk leder og tangenter