Teater Innlandet scene
Onsdag, 13. mai 2020
Pga Coronautbruddet er BILLETTSALGET FORELØPIG STANSET.

To kvinner har strandet på en øde øy. Fortumlet prøver de å orientere seg og finne veien hjem. Det hele er som en vond drøm. Tankene kverner… Var dette alt? Selv om de er sammen, har de aldri stått mer alene.

På grunn av koronasituasjonen ser vi oss dessverre nødt til å avlyse hele den planlagte Møt meg ved morgengry turneen.

Refusjon av billetter:
Du som har kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

----------------------------------------------

Møt meg ved morgengry tar på en lyrisk og brutalt ærlig måte for seg livet og hverdagskjærligheten.

Vi får kun ett forsøk på å fylle livene våre. Hva bruker du tiden din på?

Det blir norgespremiere når Teater Innlandet i samarbeid med Nationaltheatret presenterer denne vakre kjærlighetshistorien. Stykket er skrevet av den multiprisvinnende britiske regissøren og dramatikeren Zinnie Harris. På scenen står Ingjerd Egeberg og Ine Jansen, og regien er ved Terje Strømdahl.

Co-produksjon: Teater Innlandet og Nationaltheatret

Av Zinnie Harris
Med: Ine Jansen og Ingjerd Egeberg
Regi: Terje Strømdahl | Scenografi: Sveinung Rudjord Unneland og Borghild Rudjord Unneland | Komponist: Mari Kvien Brunvoll