Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 16. april 2021
21:00-22:15

12 gode råd - fra to menn med lav utdanning

Pga koronautbruddet lar det seg dessverre ikke gjøre å gjennomføre showet "12 gode råd med Atle Antonsen & Bård Tufte Johansen" lørdag 28. mars.
Men vi har gleden av å melde at forestillingen flyttes til 16. april 2021, på samme tidspunkt. Du vil automatisk bli overflyttet til den nye datoen og beholder dine seter i salen. Du kan bruke billetten du har, og vil ikke få tilsendt ny. Det tas forbehold om at datoen kan endres på nytt hvis situasjonen skulle tilsi det.

Se ytterligere informasjon fra arrangør, Feelgood scene HER.

Dette betyr at Feelgood scene nå ønsker å tilby de som ikke har mulighet til å se forestillingen på den nye datoen refusjon av billetter. Ta i så fall direkte kontakt med eBillett på e-post: support@ebillett.no 

----------------------------------------------

Publikumssuksessen ruller videre! De beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning. 

Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen, begge helt uten plagsom utdanning, deler sine aller beste og mest praktiske råd i standup-showet «12 gode råd» – til yatzy hos anmelderne og trampeklapp fra publikum. 

Aftenposten: Så inderlig likandes (...) publikum ramler av stolene av latter.
 

Regi: Thomas Giertsen
Produsent: Feelgood&iStage AS i samarbeid med Thalia Teater