Multisal Pauline Hall
Lørdag, 19. september 2020
18:00-19:40
Varighet: 1t og 40 min inkl pause / NB! Pga koronarestriksjoner, selges det unummererte billetter. Publikum blir henvist plasser i forhold til gjeldende smittevernregler.

Velkommen til en lun og varm intimkonsert med Salt og Pepper.

«En sang gikk vill i natt» med Salt & Pepper som skulle vært avholdt i Kulturhuset lørdag 5. september, men er flyttet til lørdag 19. september.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bandet gleder seg til å synge og spille sine intrikate, nykomponerte toner til dikt av Rolf Jacobsen, Hamsun, Rilke, Rose Ausländer og Bjørnstjerne Bjørnson.

Salt og Pepper er en trio bestående av Siri Katrine Bøe på vokal og fiolin, Malte Winje på vokal og gitar, og Friederike Merkelbach på vokal og low whistle. Vennskap, og kjærlighet til ord og toner har dannet grunnlaget for deres musikalske prosjekt. Det er Malte Winje sine komposisjoner som gir det lille bandet sitt unike særpreg. Både melankoli, lengsel og livsglede får plass i de vakre melodiene.

Hjertelig velkommen!

 

 

 

Pga koronarestriksjoner, selges det unummererte billetter. Publikum blir henvist plasser i forhold til gjeldende smittevernregler. For bestilling av drikke og andre forfriskninger må du finne deg et bord i Passasjen (rett utenfor Multisal Pauline Hall), hvor en servitør vil betjene deg ved første mulighet. Drikke kan medbringes inn i salen.

 

 

Arrangør: Salt og Pepper