logo

Meny

HERENCIA DE TIMBIQUÌ

En eksplosiv blend av tradisjonell musikk fra Stillehavskysten og vestlig populære rytmer.

Dato: Fredag 20. mars
Konsertstart:   kl. 21:00
Sted: Kirsten Flagstad-salen

Vorspiel: kl 20:00 i Passasjen

Herencia de Timbiquí er en av utbryterne fra den colombianske musikalske arven. Her mikses tradisjonelle rytmer som currulaos, bundes, abozaos, rumbas, tamboritos, jugas og chalupas med rock, salsa, pop, dub, jazz og funk. Et av de bærende instrumentene i denne besetningen er marimbaen som også er pulsen i det hele. Men også guasá shaker og bombo spiller en viktig rolle, og sammen utgjør de noe av det magiske ved Herencia’s musikk.

Gruppen vant i 2013 pris for beste låt i den prestisjefylte musikkfestivalen "Internacional de la Canción de Viña del Mar" – omtalt som den viktigste musikkfestivalen i Latin-Amerika. Med 11 mann på scenen er Herencia de Timbiquí et av de nye, urbane og up-and-coming band i Colombia.

Det blir flatt gulv i Kirsten Flagstad-salen denne kvelden med mulighet for å sitte ned ved et bord og nyte et glass fra Cafè Valuta. Eller man kaste seg ut i dansen, for dette kommer til å svinge! Så ta med danseskoene!

Konserten inngår i vårt konsept "Hamar midt i væla", verdensmusikk til Hamar og Innlandet.

VORSPIEL
For de danseglade arrangerer Kulturhuset vorspiel med introduksjonskurs i latinsk dans før konsertstart. Cubaneren Lazaro Betancourt er danseinstruktør og underviser ulike latinske dansestiler. Introduksjonskurset passer godt for både uerfarne og øvede.

Cafe Valuta stiller også med salg av tapas og åpen bar til sultne og tørste konsertgjengere under vorspielet.

Velkommen!

Arrangør: Hamar kulturhus

UTSOLGT

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50