Multisal Pauline Hall
Lørdag, 7. mars 2020

Det blir en morsom og uforutsigbar kveld når en av Norges fremste multiinstrumentalister besøker Lydhør - konsertserien tilrettelagt for det lyttende og musikkelskende publikum.

Stian Carstensen er kanskje mest kjent fra bandet Farmers Market som har holdt på i 27 år. Han deltok også i Ravi’s program «Landeplage» på NRK, hvor han improviserte versjoner av kjente poplåter i ei campingvogn.

Nå er han ute på soloturne og har med seg både banjo, trekkspill og pedal steelgitar. Repertoaret spenner fra hillbilly til barokk, med store doser improvisasjon, gjerne over forslag fra publikum. I så måte er dette en helt analog, men interaktiv konsert.

I tillegg står sjøllaga humoristiske viser på eidsvollsdialekt på programmet. Temaer i visene strekker seg fra lungemos til butikker som selger rare kombinasjoner av varer.

Vi gleder oss!

Lydhør er konsertserien som gir deg de gode og nære musikkopplevelsene. På scenen står «feinsmeckerne» - våre aller beste musikere i sin sjanger, og alt er tilrettelagt for det lyttende og musikkelskende publikum.