logo

Meny

SYKT FRISK MED STILETT

Cabaretforestillingen SYKT FRISK er en musikalsk-satirisk rutinesjekk av helse-Norge.

Dato: Fredag 13. mars
Tid:   kl. 20:00
Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen

Ferden går via ekstremdietter og ekstrem nedskjæring, pasienttransport og kommunestrid til de store spørsmål om liv og død.

I verdens beste land kan vi trene i arbeidstiden og har råd til å sette kjæledyrene på lykkepille. Samtidig bringer avisene stadig personlige vitnesbyrd om kjølige fastleger, meningsløst byråkrati, milliardkutt og hjerteskjærende scener i eldreomsorgen. Flere og flere kjøper seg ut av de offentlige helsekøene. Er noe råttent i Norges rike, eller er det bare vi som er blitt en gjeng bortskjemte sytepaver.

STILETT består av hamarsingene Liv Anna og Johanne Hagen samt fem profesjonelle sangere, som de siste årene har rendyrket cabaretsjangeren basert på Hanne T. Asheims tekster og musikk. Hanne T. Asheim er en kritikerrost tekstforfatter og komponist. Hun skriver i en humoristisk og satirisk stil, og trives aller best når humoren har noe på hjertet.

Med:
Hege Eide Vik, Marte Stolp, Anne Cecilie Røsjø Kvammen, Anne Marte Slinning, Johanne Hagen, Anna-Karin Munkejord.

Musikere: Thomas Knudsens band bestående av Thomas Knudsen, piano, Thomas Knutzen, perkusjon, Fru Thomas Knudsen, Kristina Renolen, bass.

Regi: Karina Aase
Manus, tekst og musikk: Hanne T. Asheim.

Forestillingen er støttet av: Norsk komponistfond, Norsk kulturråd, Tekstforfatterfondet, Fritt Ord, Oslo kommune og Fond for utøvende kunstnere.

Arrangør: Hamar kulturhus

UTSOLGT

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50