Kirsten Flagstad-salen
Onsdag, 21. september 2022
19:00-20:30

Damenes Aften med prosjektkor gjør det igjen - denne gangen med en av verdens mest suksessfulle artister.

En velkjent, elsket og omdiskutert fyr - kjent for fargerike klær og karakteristiske briller. Med en portefølje musikalske perler innen et bredt spekter. Elton John er faktisk den artisten, med unntak av Elvis Presley, som har hatt flest nummer 1 hits på listene i både USA og Storbritannia, og musikken hans er kjent og kjær for mange generasjoner. Særlig etter filmen Rocket Man. I tillegg til å ha gitt oss en rekke vakre ballader, er han også låtskriveren bak musikaler som Billy Elliot og Løvenes Konge, og har i sin portefølje en rekke mer ukjente låter som også virkelig swinger.

Oppdag Elton Johns musikalske univers sammen med oss i Damenes Aften - her er det duket for både latter, tårer, vuggende afrikanske rytmer, swing, rock og storslagen filmmusikk.

Her får du alt fra “Your Song” og “rocka låter” til storslagen filmmusikk fra Løvenes konge.

--------------------------------------------

På grunn av corona-situasjonen som begrenser øvingsmulighetene til Damenes Aften og Prosjektkoret, ser Damenes Aften seg nødt til å flytte konserten The World of Elton John fra onsdag 30. mars til onsdag 21. september 2022 kl. 19.00, samme tid.

Passer den nye datoen for deg beholder du din billett og plass til konserten i september. Du trenger ikke foreta deg annet enn å notere deg den nye datoen.

Dersom ny dato ikke passer, kan du få billetten din refundert. Send da en e-post til support@ebillett.no med opplysninger om hvilken konsert det gjelder, dato og den e-postadressen som ble benyttet da du kjøpte billetten.

Frist for refusjon er 30. mars 2022