Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 20. mars 2021
Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Med kjente hits fra hele karrieren samt forfriskende nytt musikkmateriale inntar Trine Rein Kulturhuset med sin ikke alt for alvorlige forestilling "Femti, Feit og Bitter".

7. november fylte Trine Rein 50 år, noe som ble markert med festforestilling på Chat Noir 6. november i år.
Konsertforestillingen ble en stor suksess, og hun fortsetter med turné vinter/vår 2021.

Publikum kan forvente seg en god porsjon humor og ørlite grann selv-ironi denne kvelden.
Her skal vi gjennom hele skalaen på følelsesregisteret, med forventning om mange latterkuler, men også en klump i halsen.

Kveldens låtrepertoar bindes sammen med gode minner og historier fra et langt liv i musikkbransjen
Trine stiller med fullt band på scenen, det spares ikke på noe - her blir det masse trøkk og garantert en uforglemmelig kveld i godt lag!

Spørsmål du kan være trygg på at du skal få et klokkeklart svar på!

* Kommer Lars Monsen?
* Hvor er Lars Monsen?
* Er det sant at du er gift med Lars Monsen?
* Har du funnet en slankekur som fungerer?
* Kan det skyldes overgangsalderen?
* Du tjener fett, gjør du ikke?
* Hvor mange Spellemannspriser har du vunnet?

Trine Rein har benyttet det siste året til låtskriving. I 2019 kom singlene Live & Forgive og Where do we go.
I vinter dro hun til Nashville og hadde et fruktbart og spennende låtskriversamarbeid med et anerkjent låtskriverpar, og i år kom  You make me Oooo  - Joy  og Mother.

Over nyttår kommer enda en ny låt, og i løpet av 2021 er det planlagt å samle disse i et album.

Velkommen til feiring!

-------------------------------------------------
Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til salen.