Multisal Pauline Hall
Lørdag, 27. november 2021
Anbefales for barn fra barnehagealder til og med 4. klasse
Unummererte sitteplasser. Forestillingen spilles kl. 13.00 og kl. 15.00 og varer i ca. 40 minutter.

Ta med barna på en litt annerledes Prøysenopplevelse. Det oser av julestemning når tradisjonelle julesanger pakkes inn i nytt papir.

Komponisten David Hveem fra Lena har satt musikk til den kjente og kjære Prøysenhistorien “Den vesle bygda som glømte at det var jul”. I denne forestillingen forener Elvebyens messingkvintett det tradisjonelle og det nyskapende på spennende måter. Musikerne er også skuespillere og fortellere, og en av musikerne har også rollen som historieforteller - på ekte Ringsaker-dialekt!

Elvebyen messingkvartett ble stiftet våren 2020 og består av fire profesjonelle messingblåsere. De er opptatt av gode konsepter, allsidighet og egenart. Ensemblet har mottatt støtte til sine prosjekter fra Kulturrådet, Viken fylkeskommune, Oslo kommune og Drammen kommune. Dette prosjektet er et samarbeid med nyMusikk Innlandet.