Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 21. november 2024
23:00-02:00
20-års aldersgrense

Under 10-årsjubileet tar vi mål av oss å toppe den store snakkisen for fem år siden: På ny vil vi transformere Kirsten Flagstad-salen til en verden du knapt har sett maken til; et univers fylt av skamløshet, glitter, mystikk, grov humor og glamour. Velkommen til Midnight Burlesque og Kulturhusets villeste natt hittil!

Her møter du burlesque-artister, peformance-kunstnere, akrobater, kuriositeter og musikere i dristige og satiriske sideshows. Du er på vandring som i et tivoli, og du kan velge å bare titte inn eller ta del i de ulike aktivitetene, som for eksempel burlesque-bingo, lykkehjul, spikermatte eller pole-dancing. På din vandring kan du nyte forfriskninger servert ved flere barpunkter. 

Midnight Burlesque er et herlig sirkus og blanding av tivoli, vaudeville og variete. Et sirkus ispedd mystikk, skamløshet, glitter og glamour og grovkornet humor. 

Det blir Kulturhusets villeste og mest spektakulære natt hittil. En natt hvor boblene spruter, skamløsheten hylles, kropper feires og underlige fremtoninger beundres.

Bli med inn i et univers der alt kan skje – om du tør!

Billettene legges i salg våren 2024.