Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 22. november 2020
Aldersgrense: 6 år. Begrenset antall plasser. Man kan kjøpe minimum 2 billetter, maksimum 3.

Riksteatret må dessverre utsette turneen med forestillingen «Mio, min Mio» som følge av smittevernreglene som omfatter kulturarrangement.

Forestillingen har en helt spesiell form med interaktivitet og nærhet mellom skuespillere og publikum, hvor alle er samlet i et lukket rom på 7 x 9 meter.  Med de gjeldende smittevernreglene vil det ikke være mulig å gjennomføre forestillingen på en forsvarlig måte, hverken kunstnerisk eller i henhold til smittevernregler. Vi må derfor ta det tunge valget å utsette turneen «Mio, min Mio».

Riksteatret ser frem til å ta opp igjen turneen og vise forestillingen til publikum over hele landet, når samfunnet igjen er mer normalisert.

Refusjon av billetter
Du som har kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. På grunn av stor pågang kan det gå 3 – 4 uker før pengene er tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

Har du kjøpt billetter i automat eller over disk hos Hamar kino, ta kontakt på tlf. 62561850, eller mail: andrea.jensen@hamar.kommune.no

--------------------------------------------------------------

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til "Årets beste barneforestilling", Heddaprisen 2019. Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor.

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker i Hilde Brinchmanns dramatisering.

"En fantastisk opplevelse" / Romsdals Budstikke (6)
"Magiske, mytiske Mio" / Sunnmørsposten (5)
"Det er ikke få voksne som har kommet hulkende ut fra denne sterke barneforestillingen." / Hedda-juryens begrunnelse

På scenen
Maja Evenshaug Christiansen, Iver Innset og Dagfinn Tutturen

Team
Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Lysdesigner: Jonas P A Fuglseth, Lyddesigner, Komponist: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Forlag: Nordiska A.p.S - København
Produsert av Teatret Vårt i samarbeid med Nordland Teater. Produsert for turné av Riksteatret.