Multisal Pauline Hall
Lørdag, 17. oktober 2020
Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Benedicte Torgets slipper albumet "diamonds - seven dialogues".

Den erfarne sangeren og låtskriveren har laget et originalt og melodisk album med en dyp klangbunn. Benedicte, for mange kjent som musikernes og sangernes sanger, har en stemme med en berøringskraft av de sjeldne. I det nye bandet hennes har hun med seg musikere kjent fra internasjonale scener, alle lydhøre med et unikt uttrykk.

Sangtekstene handler om de åpne møtenes klarhet. Om å oppdage den andre, omverdenen og seg selv med fornyet tillit. Musikken er inspirert av samspillet som oppstår mellom utøvere som virkelig lytter til hverandre, av viser og verdensjazz, øyeblikket og pausenes poesi.

Benedicte Torget - sang / Øystein Sevåg - tangenter / Olav Torget - gitarer / Gjermund Silset - bass / Jarle Vespestad - trommer.
Tekster og låter av Benedicte Torget

Omtaler:
Om "Karin Boye sånger": "Benedicte Torgets vakre, distinkte stemme betoner hvert ord krystallklart og følsomt, mens musikkens melodiske skjønnhet gir ordene forsterket betydning. …et kjærlighetsmøte mellom tre kunstnere…” -

Aftenposten, Svein Andersen: "...vakkert, mektig (...) eit dobbeltalbum som må vere gåvepakka denne hausten, til alle med godhug for den store svenske kjærleikspoeten Karin Boye."

Dagsavisen, Roald Helgheim Om "After a Day of Rain":
„- en produksjon som kryper mellom ribbena dine og inn i hjerteregionen hvor den treffer deg med en skarphet det ikke er mange forunt å oppvise.”

Dagens Næringsliv, Bjørn Olav Nordah „...fenomenale Benedicte Torget...“

Støttet av: Norsk kulturfond, Fond lyd og bilde og Fond for utøvende kunstnere.

---------------
Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta glasset med deg inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til sal.