Multisal Pauline Hall
Fredag, 28. oktober 2022

Cash-hyllest på kulturhuset!

I år ville the Man in Black fylt 90 år og Cash Commitment inviterer til en akustisk reise gjennom Johnny Cash’s mangfoldige univers når de er tilbake i Hamar kulturhus med sin hyllest til Johnny og June!

Gled deg til høydepunkter - og noen rariteter - fra en rik karriere, fra tidlig rockabilly, via de store countryhitene til de gripende balladene mot slutten av hans liv. Ring of fire, Folsom Prison Blues og Get Rhythm – de kommer alle på løpende bånd og det samme gjør de uforglemmelige duettene med June Carter.

Cash Commitment har høstet lovord fra mange kanter gjennom konserter for fullsatte kulturhus, kirker og livescener og gleder seg stort til å komme tilbake til Hamar kulturhus etter to tidligere bejublede konserter!

Her blir det kort og godt god stemning hele veien fra Folsom Prison til Jackson!

Welcome y'all!